Feso'ota'iga Vevela-Koluma Jib lima

O mea taua e tolu o le Column Jib arms:

(1)Fa'ata'ita'iina o lima mo le fa'ateleina o le fe'avea'i ma le ta'amilo fua.Pe o au gaioiga o le a faia i totonu o avanoa, pe naʻo lou manaʻo i le maualuga o le fetuutuunai ma le pulea mai lau jib crane, o se faʻaaliga ma se lima faʻaogaina o le filifiliga sili lea.

(2)Fa'ata'ita'iina le vaega galue ma se lima fa'aigoa.O lefa'auiga jib cranee faia muamua mo le fa'agaioiga faigofie ma mo le fa'aleleia atili o le vaega o gaioiga i totonu o avanoa laiti. I tua atu o le 360-tikeri radius galue ma le 4 mita o le aapa atu i le itu muamua, e mafai e le lima faʻauigaina ona suʻeina puipui o se alalaupapa ma le saʻo maualuga e aunoa ma le i ai o le mamafa o se lima masani o loʻo pipii mai i tua atu o le meafaigaluega faʻamau. O le so'oga fa'atusa i luga o le lima o lona uiga o le fa'aogaina o le lima jib o se filifiliga sili ona lelei e fa'amalieina ai avanoa faigaluega i vaega laiti. O le mamanu fetuutuuna'i e mafai ai ona fa'ateleina le fe'avea'i fa'apea fo'i le fe'avea'i saoloto ma fa'afaigofie ai ona aloese mai fa'alavelave tumau. O se filifiliga lelei foi lea e maualalo le potu ulu.

(3)Fuafuaga fetuutuunai = faigofie ona faʻaoga.O le lima fa'auigaina e sili atu ona fa'aoga tagata nai lo le lima masani, ma mafai ai ona fa'aogaina atili le sua. E mulimuli lava le lima i soʻo se mea e toso ai e le tagata faʻaoga le meafaigaluega e aunoa ma le mafaufau i le lima e ta i le siosiomaga. O le tautalalima limai le faʻapipiʻi alumini e talafeagai mo le faʻaogaina o uta e oʻo atu i le 60 kilokalama i le mamafa, i le faʻaogaina o le uʻamea e talafeagai mo uta e oʻo atu i le 80 kg.

BL5589 fa'atagata fa'ailoga1 RA088安装完工图2-RA088-BZ-KBK500kg-L3.5m-H2


Taimi meli: Me-21-2024